Szakterületeink

A Tasnádi Ügyvédi Iroda, ezen belül dr. Tasnádi Gábor ügyvéd, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó tevékenységét az alábbi szakterületeken látja el:

  • közbeszerzési jog (közbeszerzési tanácsadás
  • polgári jog
  • társasági jog
  • munkajog
  • ingatlanjog

Tevékenységünket a közbeszerzési jog területén az alábbi keretekben végezzük:

Átalánydíjas szerződések

Átalánydíjas szerződések keretében tevékenységünk a közbeszerzések teljes körű bonyolításától a közbeszerzési tanácsadásig terjed. Az átalánydíj mértéke a várható órafelhasználáshoz igazodik.

Eseti megbízások

A Tasnádi Ügyvédi Iroda eseti megbízások keretében is vállalja felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadói, vagy döntőbizottsági, bírósági képviseleti feladatok ellátását. Ezen megbízásaink döntő részben óradíjas, kisebb részben fix díjas elszámolásúak.

Óradíjas állandó megbízások

A felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadói feladatokat állandó megbízási szerződéssel óradíjas konstrukcióban is vállaljuk. Tevékenységünket ezen formában főként ajánlattevők részére végezzük, segítséget nyújtunk a részvételi jelentkezések, ajánlatok elkészítése, a hiánypótlások teljesítése során, elkészítjük – szükséges esetben – a döntőbizottsági kérelmeket, bírósági keresetleveleket, képviseljük az ügyfeleket a Közbeszerzési Döntőbizottság és a bíróságok előtt. 

Peres és Közbeszerzési Döntőbizottság előtti képviselet

A Tasnádi Ügyvédi Iroda a peres képviseletet és a Közbeszerzési Döntőbizottság előtti képviseletet teljes körű jogi képviselet keretében, vagy eseti megbízás alapján látja el. Átalánydíjas szerződések esetében ezen képviseletet is az átalánydíj keretében végezzük.